2022 Kadın Güneş Gözlüğü Trendleri

2022 Kadın Güneş Gözlüğü Trendleri

18.07.2022

Sezonda minimalist çerçevelerden cesur renklere kadar farklı tarzı, cilt rengi ve yüz şekli olan kadınlara uygun birçok farklı kadın güneş gözlüğü modelleri dikkat çekiyor. Sen de bu yaz plajlardan sokak modasına kadar en trend kadın güneş gözlüğü modelleri ile havalı görünümlere imza atmaya hazırlanabilirsin.

Göz Alıcı ve İddialı Kadın Güneş Gözlüğü Modelleri

2022 bayan güneş gözlüğü trendleri, hiç olmadığı kadar dikkat çekici ve göz alıcı. Çünkü bu sene daha önce kullanmaya cesaret edemediğin neon pembeler, turuncular veya sarılar hem çerçevelerde hem de lenslerde etkisini gösteriyor. 90’ların vazgeçilmez stilini yansıtan neon renkli camlar, özellikle plajlarda bikini ve mayolarla göz kamaştırıcı bir tarz elde etmeni sağlıyor. Ayrıca çarpıcı renkler, sezonun bir diğer dikkat çekici trendlerinden olan çerçevesiz güneş gözlükleri ile buluşarak cesur stilleri tarzında denemek için fırsat sunuyor. Pop ve neon renklerdeki çerçevesiz güneş gözlüğü modelleri ile heyecan verici ayrıntıları birleştirerek sokak modasında Bella Hadid veya Kendall Jenner kadar havalı görünebilirsin. 2022 yılında kadınlar için güneş gözlüğü ararken karşına sıklıkla çıkabilecek bir diğer model ise ekstra büyük çerçeveler. Kare, yuvarlak veya dikdörtgen formdaki gözlükler, 70’ler modasını günümüze taşıyarak hayatın her noktasında görünür olmanızı kolaylaştırıyor.

Monokromatik Kadın Güneş Gözlüğü Modası

Neon ve pop güneş gözlükleri senin için fazla cesur ve iddialıysa, bu sezon monokrom teması altında da onlarca farklı model bulabilirsin. Monokrom koleksiyonlarındaki siyah ve beyazın kontrast etkisinden yararlanmak minimalist bir çabayla görünür olmana fırsat sunuyor. Bu doğrultuda geniş bir plastik çerçeve ve retro bir şekille birleşen beyaz güneş gözlüğü modelleri, siyah lenslerle monokromatik bir efekt oluşturuyor. Zıt renklerin çarpıcı etkisi sayesinde yazın tenini parlatırken kıyafetlerini de öne çıkarabilirsin. Trend güneş gözlüğü listelerinin zamansız parçası siyah modeller ise birinci sınıf bir görünüme sahip olmak isteyen kadınlar için harika bir alternatif oluyor. Düz siyah kemik çerçeve ve lensin tek ton havası, çarpıcı ve yüksek moda vurguları içeriyor. Sen de bu yaz dikdörtgen veya kare formlarla birleşen kemik çerçeveli siyah güneş gözlüğü ile abartılı olmadan tarzını cesurca ifade edebilirsin.

Retro ve Şık Bayan Güneş Gözlüğü Trendleri

2022 yazında güneş gözlüğü seçimi yaparken modaya damga vuran çeşitli dönemlerin etkisini fazlasıyla hissedebilirsin. 2000’lerin başında tüm dünyaya hakim olan Matrix etkisini günümüze taşıyan slim çerçeveler, sezonun dikkat çekici trendlerinin başında geliyor. Dar, oval veya köşeli dar çerçeveler, bu yaz trendlerin gerisinde kalmak istemeyen tüm kadınların istek listelerinde yer alıyor. Dönem modasında biraz daha geri gitmek istiyorsan adeta zamansız bir ikon olan cat-eye güneş gözlüğü modellerine de şans verebilirsin. Kedi gözü gözlük modelleri, bu sezon dışa dönük desenlerle yeniden yorumlanıyor. Bu desenlerin başında her kadının ten ve saç rengine uyum sağlayan kaplumbağa teması geliyor. Bu yaz kahverengi ve grinin açık tonlarında öne çıkan kaplumbağa desenli kedi gözü, kare veya yuvarlak çerçeveli stillerle klasiklerden şaşmadan trendlerin nabzını tutabilirsin.

Sezon trendlerini takip eden bir güneş gözlüğü koleksiyonuna sahip olmak, yaz boyunca şık görünmenin en havalı yollarından birini sunuyor. Bu doğrultuda 2022 güneş gözlüğü trendlerini özgün estetik anlayışıyla yorumlayan Eye Connection, her kadının kendinden bir parça bulabileceği modeller sunuyor. Sen de bu yaz tarzına en çok yakışan birbirinden trend ve kaliteli güneş gözlüğü modellerini Eye Connection’da bulabilirsin!