2022 Güneş Gözlüğü Trendleri | Moda Güneş Gözlükleri

2022 Güneş Gözlüğü Trendleri | Moda Güneş Gözlükleri

30.12.2021

Güneşin zararlı ışınlarından koruma kaliteli bir güneş gözlüğünün temel özelliklerindendir. Bu nedenle orijinal güneş gözlüğü satın almak, hem göz sağlığını korumak hem de gözlük modası için uyumlu bir güneş gözlüğüne sahip olmak açısından çok önemlidir. Güneş gözlükleri, her stilin önemli bir bileşeni olduğundan, anahtar bir aksesuar olmaya devam eder. 2022 gözlük trendleri çeşitli, göz alıcı ve aynı zamanda işlevseldir.

2022 Güneş Gözlüğü Modelleri Nelerdir?

Gözlük seçimi sadece kendine has biçim ve modayı elde etmekle sınırlı değildir. Trendleri de anlamak gerekir. Yetmişler geçen yıl moda iken, 2022 gözlük modası ile altmışlar stilinin iyimser dönemine geçilir. Bu sezon, çerçevelerde yer alan logolar özellikle belirgindir. Vintage, her zevke ve tarza uygun birçok model seçeneği sunar. Bu modeller, 2021 sezonunda geri döner.

Güneş Gözlüğü Modelleri

Büyük Güneş Gözlükleri

Büyük gözlükler, vintage görünümle harmanlanmış çağdaş bir görünümü yansıttığı için gözlük kullanıcılarının bir numaralı tercihi olur. Ahşap ve şeffaf asetat gibi modern maddelerden oluşturulan bu ürünler minimalizme karşı bir devrimdir. Gözleri maskeleyecek kadar büyük cam ve çerçeveler, dinamik bir görünüm yaratacak kadar şıktır. Büyüleyici şekil ve renklerde gelen geniş gözlükler, gözler için en üst düzeyde koruma sağlar. Ayrıca görme ile ilgili sorunları olanlar, büyük boy gözlüklerden destek alabilirler. Büyük gözlüklerle havalı bir tarza kavuşarak görünümünü bir adım öteye taşıyabilirsin.

Aviator Güneş Gözlükleri

Bu tarz  güneş gözlükleri zamansız, her durum ve her yüz için mükemmeldir. Erkek güneş gözlüğü modelleri içerisinde klasik cesur görünümünü temsil ederler. Bu gözlükler, mükemmel bir renk füzyonu yaratan bir plastik ve metal karışımına sahiptir.

Cat Eye Güneş Gözlüğü

Göz alıcı yukarıya doğru kıvrılmış stili ve büyük boy silueti ile 2022 trend bayan güneş gözlüğü modelleri arasında yer alır. Cat eye kadın güneş gözlüğü, kot ceketlerden leopar desenli mayolara kadar en trend kıyafetler ile kullanılabilir. Tarz güneş gözlükleri arasında yer alan kedi gözlükleri hemen hemen her yıl trend olan gözlük çeşitleridir. Ancak 2022 yılında göz alıcı süslemelere ve tarzlara sahip bu gözlükleri daha belirgin ve köşeli bir görünümle görebilirsin.

Yarı Saydam ve Şeffaf Güneş Gözlükleri

2022'nin trend güneş gözlükleri listesinin bir sonraki modeli ise, zamansız stili ile şeffaf güneş gözlükleridir. Bu gözlükler, sade ve çok yönlü bir görünüm yaratır. Zarif olan bu gözlüklerle minimal stili yansıtabilirsin. Bu transparan gözlükler sadece yüz hatlarını tamamlamakla kalmaz, aynı zamanda tüm dikkati gözlerine yönlendirebilir.

Yarı saydam çerçevelerde çeşitli renklerde mevcuttur. Seçebileceğin en sıcak renklerden bazıları kahverengi, kuvars gibi bazı yarı saydam renklerdir.

Gölgeli ve Gradyan Güneş Gözlükleri

Gölgeli camlar, sıcak ve zarif görünür. Cam rengini ten rengine göre seçebilirsin. İnsanlar gölgeli camların ardındaki gözlerini görebildiği için, bu gözlüğü iç mekânlarda da kullanabilirsin. Bu sayede hem güneşin zararlı ışınlarından, hem de yapay mavi ışıklardan korunabilirsin.

Degrade camlar üstten en koyudur ve alta doğru kademeli olarak açılır. Degrade camlı güneş gözlükleri, aynı zamanda hem yeni hem de şık olan sade bir görünüm sağlar. Bunlar, çeşitli aydınlatma koşulları için mükemmel olan nihai moda aksesuarıdır. Bir arabanın içinde otururken bile eşsiz görsel netlik sunarlar. 2022'de trend olan bu güneş gözlüklerinde modaya uygun renk tonları seçerek çok renkli bir görünüm yaratabilirsin.

Kadın Güneş Gözlüğü

Şekilli Güneş Gözlükleri

2022 yılında kare, oval, dikdörtgen güneş gözlükleri içerisinden yüze uyum sağlayan bir model seçilebilir. Örneğin; yuvarlak yüzlü kadınlar için ideal olan kare gözlükler ile harika kombinler oluşturulabilir. Şekilli gözlükler, vintage havanın önemli bir parçasıdır.

Yuvarlak tonların nostaljisi yakın zamanda gözlük trendlerini terk etmez. Yuvarlak çerçeveler, aynalı ve renkli camlarla birleştirilerek daha dikkat çekici hale getirilebilir.

Asetat Güneş Gözlükleri

Spor kıyafetlerle harika bir uyum sağlayan kalın asetat ve modern gözlükler 2022 modasında oldukça sık görülür. Kalın beyaz plastik çerçeveli ve retro tasarımlı gözlükler, önümüzdeki sezonda da vazgeçilmez olmaya devam eder. Asetat çerçeveler aynı zamanda yüz şeklini vurgular ve çağdaş bir görünüm kazandırır.

Renkli Güneş Gözlükleri

2022 trendlerinde çağdaş çerçeveler, samimi ve canlı renklerle gelir. Sıradan görünmek istemediğinde, bu gözlükler iyi bir seçenek olur, çünkü bu gözlükler nereye gidersen git ilgi odağı olmanı sağlar. 2022 yılında çarpıcı ve modern çerçeve stilleri öne çıkar. Her şeyde olduğu gibi güneş gözlüklerinde de monoton görünüm yerine farklı renk ve desenler dikkat çeker. Ebedi bir klasik olan siyah ise, popüler güneş gözlüğü modelleri arasında olmaya devam eder. Çünkü hiçbir şey siyah bir güneş gözlüğü kadar gizemli, kışkırtıcı ve aynı zamanda modern görünemez.

Zincirli Güneş Gözlükleri

Faydalı bir aksesuar olan gözlük zincirleri de 2022 yılı için bir çekicilik veren trendlerin arasında yer alır. Tasarımcılar, yeni moda güneş gözlükleri zincirlerini mücevherler ve değerli taşlar uygulayarak zincirleri revize eder.

Gözlükler farklı yüz yapılarında farklı etkiler bırakır. Özelliklerine, kullanılan malzemeye göre de güneş gözlüğü fiyatları değişir. En iyi güneş gözlüğü bulmanın sırrı yüzü, cilt tonunu veya teni düzgün bir şekilde incelemekten geçer.

Sen de Eye Connection’ı ziyaret ederek indirimli güneş gözlüğü modellerini hemen inceleyebilir, sen de son moda güneş gözlükleri ile 2022 yılına merhaba diyebilirsin.